Orø: Når man sådan ser det lidt fra oven

Holbaekonline.dks Orø-medarbejder var oppe i denne kran, for at tage billeder af Isefjordens perle – sådan set fra oven. Foto: Jesper von Staffeldt.


Man skal nogen gange tænke hurtigt, når man arbejder for en netavis. Sådan var det også i tirsdags, da jeg var på vej ned til Brugsen. For der holdt en kæmpe BMS-kran ved mobilmasten ved Orøhallen, hvor teknikere var igang med at dreje antennen i toppen, så den pegede mod Kisserup.

Jeg spurgte om jeg måtte komme op og fotografere, og de flinke folk svarede: ‘Ja, det må du godt. Du skal bare havde sikkerhedssele på’. Jeg skyndte mig hjem og hentede kameraet med det lysstærke zoom-objektiv og så var jeg klar til at lade mig hejse op i 50 meters højde over Isefjordens Perle og forevige udsigten for Holbaekonline.dks læsere.

Vi gør opmærksom på, at alle billederne beskyttet af dansk lov om ophavsret, og ikke må benyttes uden aftale med fotografen.

Kan du ikke se slideshowet herover? – klik her.

Denne artikel er publiceret den 17. marts 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

  • Jannick Ringius Christensen

    Det er en god billedserie, som kunne være fedt at bruge som et lille reklamestykke for Orø, på Visit Orø på facebook.

    Gerne også havenbilledet som cover billede.

    Kontakt mig hvis vi må bruge det, alle billeder skal blot mærkes.

    mvh: Jannick – jmrc24@gmail.com

Leave a Reply