Sport-master åbner nyt outlet-koncept i Holbæk

Helt ny outletkæde slår dørene op til første butik i Holbæk Mega Center lørdag den 16. marts.

Med det nye butikskoncept Container kan Danmarks største sportskæde, Sports-master, nu give kunderne endnu mere sportsudstyr for pengene.

Sport-master er et velkendt brand i Danmark med mere end 100 butikker fordelt over hele landet, og er førende inden for et bredt udvalg af sports-og fritidsprodukter.

Sport-master har i forvejen mere end 100 butikker i hele landet – og også butik på Ahlgade i Holbæk. Men nu åbner kæden en helt nyt outletkæde med navnet Containter by Sportsmaster.

Outlets er typisk kendetegnet ved,at udvalget er lidt smallere, men stadig med velkendte mærkevarer til super skarpe priser. Det gælder også Container, hvor Sports-master lover, at der vil være ekstraordinært gode tilbud og overraskende varekategorier, man sjældent vil finde i de almindelige sportsbutikker. Det kan være alt fra cykler til billardborde.

– Vi har sat turbo på vores udvikling i Danmark, og Container by Sport-master er en vigtig del af den strategi. Vi har valgt at kalde kæden Container, da varerne så at sige kommer direkte fra producenterne til os i store containere. I store volumer til små priser. Du kan sammenligne det med et lavpris flyselskab – piloterne og flyene, dvs. kerneproduktet, er det samme, alt det andet er skåret væk, for at holde priserne super skarpe, siger CEO i Sport-master, Hans-Peter Rasmussen.

Kædens første butikschef Carina Poulsen er også forventningsfuld:

– Jeg glæder mig helt vildt til at åbne Danmarks første Container i Holbæk Mega Center, hvor kunderne kommer fra nær og fjern. Og jeg tør godt love, at vi giver den gas fra starten, med masser af attraktive tilbud og overraskelser. Det er vores motto, at kunderne skal forvente noget helt ekstraordinært og uventet, når de kommer til os, siger butikschefen for Container i Holbæk, Carina Poulsen.

Butikken i Mega Centret, Frejasvej 28, åbner på lørdag kl. 8.00 med morgenmasd og overraskelser til butikkens første kunder. Tryllekunstneren Magiske Mr. Mox kommer også og underholder.

Denne artikel er publiceret den 13. marts 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply