Orø: Erik Fuchs stiller op for Venstre

Orø har nu mulighed for at stemme på Erik Fuchs til det kommende byrådsvalg. Screendump fra video.

Nu har Orø igen chancen for at få deres eget byrådsmedlem, nemlig formanden for LokalForum Erik Fuchs, som er bosiddende på Syvvejen i Bybjerg.

Ved sidste byrådsvalg stillede sognefoged Henrik Iversen op, men manglede kun få stemmer i at blive valgt. Erik Fuchs kender en hel del til byrådsarbejde, da han før han flyttede til Orø, sad i Farum byråd, den gang bykongen hed Peter Brixtofte.

Erik Fuchs er opstillet som nr. 22 på Venstres kandidatliste.

Og appropos byrådskandidater, så skal vi her på Holbaekonline.dk hilse fra John Harpøth fra Dansk Folkeparti, som efterlyser kandidater til det kommende byrådsvalg fra Tuse Næs og Orø

Denne artikel er publiceret den 13. marts 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

4 kommentarer

 • Jannick Ringius Christensen

  Er det egentlig ikke en rigmelig lille chance for at Erik kommer ind?

  Jeg skal ikke gøre mig klog på politik, men såvidt jeg husker er der 31 pladser, som fordeles efter procent stemmer. vil det så ikke betyde at der skal mange mange ventrestemmer på bordet før Erik kommer ind, hvis han er nr. 22 på listen?

  Som sagt, jeg skal ikke gøre mig klog på det, men det var min tanke… og hvis det holder vand, skal man da se hvem der står øverst på listen som har en nogenlunde holdning/samme værdier som en selv, og sætte sin stemme der, hvor der er størst sandsynlighed for at kandidaten kommer ind.

  ?

 • Hanne Duelund Larsen

  Det kan da godt være, at det er svært at komme ind fra en 22-plads.

  MEN, men – som Orø-borger er det jo vigtigere at huske, at Erik Fuchs var den lokale person, der officielt arbejdede for bevarelse af Orø-Holbæk færgen – men SAMTIDIG forsøgte at få denne færge minimeret – og dermed langsomt udsulte den.
  (Se henvisning til “lignende indlæg” under artiklen om Erik Fuchs’ kandidatur).

  Så det er vigtigt for os allesammen at huske, hvad de forskellige kandidater har bedrevet i den forgangne periode, den dag vi skal sætte vort kryds.

 • Søren Kjærsgaard

  Kære Jannick Ringius Christensen

  Erik Fuchs chance for at blive valgt til byrådet er den samme som alle andre kandidater på Venstres liste.

  Venstre opstiller sideordnet, hvilket betyder, at det alene er de personlige stemmer, der afgør hvem der kommer ind -og ikke kandidatens placering på opstillingslisten.

  Så Orø har alle chancer for at få en valgt fra Orø.

  Venlig hilsen
  Søren Kjærsgaard

 • Jannick Ringius Christensen

  Hej Søren.

  Tak for oplysningen… som skrevet var det ikke noget jeg havde forstand på, men jeg er glad for at min tanke ikke holdt vand.

  Tak igen.

Leave a Reply