26. september 2023

Ifølge torsdagens udgave af avisen Nordvestnyt, så har den pædagog, som i øjeblikket er sigtet for 17 tilfælde af krænkelser af børn, tidligere været sigtet i en lignende sag.

Ifølge Nordvestnyt blev den mandlige pædagog i 2005 frikendt ved retten for bl.a. at have befølt en 6-årig pige i skridtet. Manden arbejdede også dengang i børnehaven, hvor han passede pigen. I sin fritid havde han pigen med på telttur og det var her, at befølingen, ifølge pigen, skulle være fundet sted.

Men retten tvivlede på den 6-årige piges forklaring og frikendte manden, der hele tiden havde nægtet sig skyldig, skriver Nordvestnyt.

Efterforskningsleder Ove Pedersen fra Midt- og Vestsjællands Politi vil hverken be- eller afkræfte overfor Holbaekonline.dk om det er rigtigt, som Nordvestnyt skriver, at pædagogen altså tidligere har været sigtet i en sag om krænkelse af et barn.

Den mandlige pædagog nægter sig skyldig i de nye sigtelser om krænkelser af 17 børn i Børnehuset Eventyrlunden i Holbæk.