26. september 2023

Brugsen på Orø blev i nat udsat for indbrud. Foto: Jesper von Staffeldt.

Coop-kæden Dagli’Brugsen har sat priserne ned på 230 varer – også her i Dagli’Brugsen på Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.
Coops kæde af nærbutikker, Dagli´Brugsen, har fra i dag sat priserne ned på i alt 230 varer.

Dermed går kæden af mindre butikker til modstand mod de store discountkæder og supermarkeder.

– Fjernelsen af lukkeloven 1. oktober har været dyr for vores butikker, fordi kunderne i højere grad er begyndt at køre til de store byer og handle. Det vil vi ikke sidde overhørig, og derfor investerer vi nu i de hidtil største prissænkninger i vores historie,siger salgsdirektør Jesper K. Andersen.

Det er 230 varer i Coops discountserie X-tra, der sættes ned, så de matcher discountbutikkerne.

Prisfaldet koster Dagli´Brugsen et pænt stort to-cifret millionbeløb på landsplan.

– De vigtigste grunde til, at kunderne handler i vores butikker er, at vi ligger tæt på, hvor de bor, at de kender vore medarbejdere og kan lide vores varer og atmosfæren i butikkerne. Men priserne spiller en stadig større rolle. Med dette initiativ håber vi, at vi kan holde flere fra at køre til de store byer og butikker og i stedet handle lokalt, og dermed være med til at bevare det lokale samlingspunkt, som dagligvarebutikken er rigtig mange steder,siger Jesper K. Andersen.

Dagli´Brugsen er i mange byer over hele landet – også i vores område – den sidste dagligvarebutik, og selv om kæden de seneste 20 år har klaret sig bedre end forventet, så vil en faldende omsætning kunne koste flere af butikkerne livet.

I forvejen har kæden over det seneste år arbejdet med sin såkaldte ”borgmesterstrategi”, der handler om at udvide antallet af aktiviteter og funktioner i butikkerne for at fastholde kunderne i lokalområdet.

I vores område ligger der en Dagli’Brugsen i Udby, Vipperød, Tuse, Regstrup, Gislinge, Kundby og på Orø.

2 thoughts on “Efter fjernelsen af lukkelov: Prisfald i Dagli’Brugsen

  1. Det var dejligt! For her på Orø kan vi ikke undvære vores Dag”librugs! Desværre er der mange,der ikke handler der!

  2. DET er jeg glad for.. Er lige flyttet tilbage til Orø og blev trist over at DagligBrugsen er den sidste butik.. OG at deres prisniveau lå SÅ højt.

    Kommer lige fra medlemsskab i en meget lille DagligBrugs (Ugledige) hvor der var betydeligt flere lavpristilbud OG derudover var det gratis at være medlem. På Orø koster det kr. 200,-

Comments are closed.