29. september 2023

Der er masser af julearrangementer i weekenden – vi bringer en liste til inspiration.

Både fredag og lørdag er der julefrokost og livemusik med Eminent Duo på Hotel Orø Kro.

Lørdag aften er der “Jule Tam-Tam” hos Spisestedet Orø. En traditionel og hyggelig julefest med god traditionel julemad og live musik til maden. Se mere på www.spisestedet-orø.dk

Søndag er der juleshow på Holbæk Vandrerhjem med de to populære nisser Pyrus og Kandis. Vi har tidligere skrevet om arrangementet her.

På Holbæk Museum er der gammeldags julemarked – helt fri for plastik og nisser. Og så er der mulighed for at kigge nærmere på – og i – en kæmpe stjernekikkert. Læs mere om museets julemarked her.

I observatoriet i Brofelde kan fans af DRs julekalender Julestjerne, møde seriens stjerner Bob, Sus og Tom og få en autograf og tage sine egne billeder af stjernerne. Se mere om hvor og hvornår her.

Det er også i Brorfelde, at man kan se en udstilling af DRs julekalendere de seneste 50 år. Læs om udstillingen her.

Søndag eftermiddag er der koncert med Wikke og Rasmussen. Det er dem, som står bag årets DR julekalender. Koncerten vil både byde på sange fra julekalenderen og på nogle af de gamle sange, som makkerparret har været kendt for siden midten af 80’erne. Se mere om koncerten her.

Kender du et julearrangement, som ikke er med i denne liste? – så skriv til info@holbaekonline.dk.

2 thoughts on “Weekendens julearrangementer

  1. Her på Holbaekonline .dk har vi fundet et par yderligere arrangementer :
    Søndag d. 9.12 kl. 15 : Julekoncert i Tuse kirke med det rytmiske kor: Sangskaderne ” fra Holbæk.
    9.12 kl. 14 synger Studentersangerne i
    Baptistkirken i Tølløse. Koncerten er arrangeret af Ældresagen. Entre
    Søndag 9.12 kl 16 : Koncert i Nikolai Kirke i Holbæk med bl.a. de tre sopraner fra D. kgl. Teater. Koncerten er arrangeret af Odd Fellow logen , Holbæk.Der er stadig biletter til koncerten som kan købes dels i Storkfelt boghandel på Ahlgade og ved indgangen

Comments are closed.