28. september 2023

Tirsdag eftermiddag fik politiet en henvendelse fra en 20-årig kvindelig beboer på Agervang om, at beboere i området havde modtaget reklamer i postkassen om tilbud på køb af møbler.

Beboeren havde fået kontakt med sælgerne, som kørte i en hvid varevogn med udenlandske nummerplader og rød skrift på siden. To udenlandske mænd i bilen ville sælge indpakkede møbler til kvinden, som dog afslog og oplyste mændene om, at hun ville ringe til politiet. Mændene i varebilen forsvandt derefter hurtigt fra området.

Politiet ledte efter varebilen og mændene i området, men uden at finde hverken varebilen eller mændene.

Midt- og Vestsjællands Politi opfordrer til at være meget skeptisk over for den form for salg af varer, idet man som køber ikke har mulighed for at gøre brug af sine muligheder for reklamation over fejl / mangler ved det købte, fordi sælger ikke har et fast forretningssted.