6. december 2023

Igen i år afholdes der julemarked på Tølløse Privat- og Efterskole og hele overskuddet går som sædvanligt til et godt formål.

Julemarkedet byder i år på noget nyt; nemlig tivoliaktiviteter som f.eks. “Det muntre køkken”, “tombola” og andre sjove boder for både store og små. Man kan også få sit navn på et lækkert honinghjerte, eller få vasket bilen. Der er boder med lækre julegodter og hjemmelavet syltetøj og i spisesalen kan man købe kaffe, te og kage.

Julemarkedet byder også på inspiration til julegaverne, der er nemlig et spændende udvalg af glaskunst, smykker og julepynt til salg.

Skolens dansehold har flere opvisninger på deres kunnen i hallen.

Hjælp børn til skolegang i Kenya

Overskuddet fra årets julemarked går til en folkeskole i Kenya, der ligger i byen Nakuru. Skolen er ledet af et dansk ægtepar, Susanne og Leif Madsen. Under navnet ”New Life Africa International” ligger et stort støtteprojekt, der sørger for skolegang til ca. 550 børn. Projektet giver også støtte til videregående uddannelse, et børnehjem for 100 hjemløse børn samt et kvindekrisecenter.

Eleverne på Tølløse Privat- og Efterskole håber på, at vi kan indsamle nok penge til, at skolen i Nakuru kan bygge to nye klasselokaler, så endnu flere børn kan få en uddannelse.

Info:
Julemarked
Dato: Søndag d. 2. december kl. 12 – 16.
Sted: Tølløse Privat- og Efterskole, Kvarmløsevej 37 A, 4340 Tølløse.