Fantastisk koncert i Nikolai kirke

De fire musikere kan sagtens tåle et genhør næste år samme sted, også til glæde for de mange , der forgæves søgte at få en billet. Foto: Jesper von Staffeldt.


Søndag bød Skt. Nikolai Kirke i Holbæk på enhver præsts drøm: En stuvende fuld kirke.

Over 550 mennesker var mødt op for at høre Kurt Ravn – højaktuel med genudsendelsen af Matadorserien – og gæstesolisten Gitta-Maria Sjöberg.

Mandag kan du her på Holbaekonline.dk se et lille uddrag af koncerten, et interview med Kurt Ravn og en gæsteanmeldelse af koncerten.

3 kommentarer

 • Knud Larsen

  Ved julekoncerten
  Vi i Logen Nexus vil igen sige tak for den fantastiske opbakning vi har fået ved denne julekoncert. Det er første gang Kurt Ravn har været i holbæk, men forhåbentlig ikke sidste. Vi har da vist, at Holbæk også kan arrangere en flot koncert. Stor tak til alle i Sankt Nicolai Kirke og især til de medarbejdere på dagen. Venlig hilsen Knud Larsen Logen Nexus

 • Kurt Haven

  Selv om jeg er medlem af Logen Nexus var jeg også med til denne fantastiske julekoncert(betalende). Jeg lyttede til de mange kommentarer fra de mange glade tilskuere da koncerten var forbi. Jeg kan meddele især til de mange der gik forgæves, men også til dem der vil have
  denne type af julekoncert i Holbæk, at vi allerede nu arbejder på at gentage denne succes til næste år. Kære kommende gæster: Glæd jer til sidste søndag d. 24. november 2013.
  Med venlig hilsen
  Kurt Haven
  Logen Nexus.

 • Keld Hagmann

  Tak for en dejlig aften, både til de dejlige solister, men ikke mindst til alle de glade og positive gæster, der skabte en fantastisk stemning i kirken. 550 mennesker er mange i kirken, men alligevel, med godt humør, lykkedes det at finde pladser til alle inden Kurt Ravn og Gitta-Maria Sjöberg gik på.
  Så tak for tålmodigheden.
  Nu mangler kun de allersidste formalia, så er der noget lignende i vente til næste år, så glæd Jer.
  Keld Hagmann
  Logen Nexus

Leave a Reply