26. september 2023

Thomas Hartmann er i front, når Comedy Zoo Tour lægger vejen forbi Grand bio. PR Foto: Andreas Martin.

Thomas Hartmann er i front, når Comedy Zoo Tour lægger vejen forbi Grand bio. PR Foto: Andreas Martin.
Thomas Hartmann er i front for en række af tidens hotte newcomers på stand-up scenen, når de mandag d. 22. oktober lægger vejen forbi Grand bio.

Udover Thomas Hartmann er Anders Stjernholm, Nikolaj Stokholm og Martin Nørgaard med på touren.

Selvom det nok er Thomas Hartmann, som er mest kendt, så er der ingen tvivl om, at der nok skal være stand-up comedy af høj kaliber.

Thomas Hartmann er en verbal-ekvilibrist i særklasse, der med sin gennemtænkte og velformulerede humor hører til i toppen af dansk comedy. Han har på det seneste kunnet opleves i to store succeser: det anmelderforgyldte one man show ”Science Faction”, der af mange betragtes som ”det bedste fra Thomas Hartmann” samt showet “Men´s Room” sammen med Torben Chris, der gik for udsolgte huse på Comedy ZOO sidste efterår og blev udvidet med shows rundt i landet i foråret.

De tre newcomers; Nicolai Stokholm, Martin Nørgaard og Anders Stjernholm. PR Fotos.

Anders Stjernholm har du måske set som vært på TV2s Bingo Banko, DRs Høvdingebold eller som klummeskribent i magasinet Woman. På scenen er han en anderledes hård og mere kontant mand. Hans stand-up-stil er oftest historiefortællende eller undrende på grænsen til det prædikende. Med et tempo, der skifter mellem den pauserende saltstøtte til den skrigende skarnsunge, vrider han holdninger, aha- og haha-oplevelser ud af historier om barndommen, ungdommen, alderdommen og byrets-dommen.

Nikolaj Stokholm minder mest af alt om en karakter fra the Muppet Show. Som en kloning mellem Beaker og Sam the Eagle mestrer han det brede spektre fra det teatralsk pjattede til “kloge-Åge”. Summen er energisk stand-up, der når langt ud over scenekanten og får dig til at se verden med friske og meget sjovere øjne. Nikolaj Stokholm er også kraftigt eksponeret på TV i denne tid – blandt andet som nomineret til talentprisen ved dette års Zulu Comedy Galla, som skuespiller i den nye sitcom og store satsning på TV2 Zulu “Sjit happens”, der kunne opleves på TV2 Zulu den 9. september med et imponerende seertal, og som medvært på efterårets udgave af “Argh! Det gjorde jeg bare ikk´”, der har premiere på TV2 Zulu den 22. september.

Martin Nørgaard er en lovende ung komiker, der har optrådt siden efteråret 2008. Det er i mellemtiden blevet til en 3. plads ved “DM i Stand-up”, 2010, et spot på “Stand-up.dk”, sæson 7 og en plads som fast opvarmer for Linda P på hendes tour “Linda P og mig”, hvor han høstede flotte ord fra Politikens anmelder Henrik Palle for sin levering. Oprindeligt er Martin bare en småtyk dreng fra landet, men i dag er han en småtyk ung mand, der bor i byen. Der er ingen grænser for, hvilke emner der står for skud, og morsomhederne bliver altid leveret med et glimt i øjet.

Info:
Comedy Zoo on tour: Thomas Hartmann, Anders Stjernholm, Nikolaj Stokholm og Martin Nørgaard.
Dato: Mandag d. 22. oktober 2012, kl. 20.0
Sted: Grand Bio, Ahlgade 47, Holbæk
Billetter: www.grandbio.dk