19. juli 2024

En 21-årige lastbilchauffør er blevet sigtet for uagtsomt manddrab efter et færdselsuheld, hvor en 81-årig kvindelig cyklist blev dræbt. Foto: Rolf Larsen.

En 21-årige lastbilchauffør er blevet sigtet for uagtsomt manddrab efter et færdselsuheld, hvor en 81-årig kvindelig cyklist blev dræbt. Foto: Rolf Larsen.
Politiet har sigtet en 21-årig mand fra Jyderup efter en færdselsulykke med dødelig udgang.

Ulykken skete klokken 16.15 onsdag den. 11. juli i krydset Rørvangsvej og Skagerakvej i Holbæk. Den 21-årige kom kørende i en lastbil med anhænger ad Skagerakvej og drejede til venstre ad Rørvangsvej. Men han overså tilsyneladende en 81-årig kvindelige cyklist, som påkørt.

Kvinden blev dræbt på stedet.

Vicepolitiinspektør hos Midt- og Vestsjællands Politi Kim Græns oplyser til Holbaekonline.dk, at politiet har sigtet den 21-årige for ovrtrædelse af færdselsloven og straffelovens § 241, der handler om uagtsomt manddrab.