19. juli 2024

Arkiv foto: Rolf Larsen.

Arkiv foto: Rolf Larsen.

En 21-årig mand er blevet sigtet for spirituskørsel og adskillige overtrædelser af færdselsloven efter en biljagt gennem Svinninge ved 23-tiden torsdag aften.

En af politiets patruljer bemærmede en personbil på Hovedgaden i Svinninge og da betjentene standsede for at kontakte bilens fører, satte han pludselig igang og kørte væk ad Markedsvej og Kirkevej i høj fart.

Patruljen satte efter og jagten gik ad vejene i Svinninge. Da den 21-årige atter kørte ad Hovedgaden, mistede han herredømmet over bilen i et venstresving ad Gartnervænget og påkørte to elskabe. Det fik ham dog ikke til at stoppe, i stedet fortsatte han kørslen, indtil politiet fik standset ham på Gartnervænget. I fobindelse med standsningen blev patruljevognens højre side blev skadet.

Den 21-årige blev anholdt. Da betjentene skønnede, at manden var påvirket af spiritus, måtte han aflevere en blodprøve, som nu skal undersøges nærmere for alkohol.

Ud over at blive sigtet for spirituskørsel og for at undlade at efterkomme politiets anvisninger, blev den 21-årige sigtet for adskillige færdselslovsovertrædelser.