13. juli 2024

Rolf Larsen (tv) interviewer næstformand i handelsstandsforeningen Thomas Bastlund (th). Foto: Jesper von Staffeldt.

Rolf Larsen (tv) interviewer næstformand i handelsstandsforeningen Thomas Bastlund (th). Foto: Jesper von Staffeldt.
Ifølge en konsulentrapport vil et nyt Rosencenter bl.a. kunne betyde butikslukninger i Ahlgade. Holbaekonline.dk taler med næstformand i handelsstandsforeningen Thomas Bastlund om rapporten.

1 thought on “Web-TV: Hvordan påvirker et nyt storcenter handelen i Holbæk?

  1. 21.8. I et åbent brev til borgmester og byråd bakker advokat Mikael Vester, der er formand for Center Holbæk sin næstformand op ,og efterlyser en overordnet plan og strategi for detailhandelen og især dagligvarebutikkerne. Hvis befolkningsgrundlaget ikke ændres væsentlig og der bygges flere dagligvarebutikker, betyder det blot der bliver flere om at dele den samme omsætning, skriver Michael Vester.
    Efter hvad Holbaekonline.dk erfarer ,er især Venstres byrådsgruppe ivrig efter at få bygget et storcenter – Rosen – måske efter princippet vækst for vækstens skyld, men også i de andre byrådsgrupper fornemmer Holbaekonline.dk en posetiv stemning overfor et nyt storcenter.
    På Holbaekonline.dk kan vi anbefale at byrådet ser Sillebroen i Frederikssund og det erhvervsliv der er tilbage i den “gamle” del af Frederikssund

Comments are closed.