7. december 2023

Der er Skt. Hans bål flere steder i kommunen. Foto: David Castor.

Der er Skt. Hans bål flere steder i kommunen. Foto: David Castor.
Vi bringer her en liste over Skt. Hans arrangementer i Holbæk Kommune.

Holbæk: Strandparken. Start klokken 20.00 med velkomst af Emra Tuncer. Bålet tændes kl. 21.00. Programmet byder bl.a. på prisuddeling, fællessang og musik. Båltaler: Martin Keller. Læs om arrangementet her.

Tveje Merløse: Der er gudstjeneste klokken 19.30 og derefter er der bål i fårefolden. Fællessang og champagne, samt pølser og snobrød til børnene. Båltaler: sognepræst Nana Schiøtt Hansen, Skt. Nikolai Kirke.

Grandløse: Grandløse Kirke. Der er en kort gudstjeneste kl. 18.00 og bålet tændes kl. 19.30. Der er snobrød, pølser og drikke, samt leg og dans. Båltaler: Kathy Mikkelsen, skoleleder på Vipperød og Ågerup Skoler

St. Merløse: Store Merløse: Aftenen starter kl. 19.30 med snobrødsbagning. Klokken 21.15 tændes. Båltaler: afgående skoleleder Ann Busch.

Sdr. Jernløse: Arrangementet foregår på plænen ved præstegården. Der er fællesspisning med medbragt mad kl. 18.30 for dem der har lyst. Bålet tændes klokken 21.00.

Kvanløse: Arrangementet holdes på Holmegård og starter klokken 18.45 med grillning og spisning for de tilmeldte. Jernløse Hornorkester spiller ved fællessangen. Båltaler: Museumsleder Eskild Vagn Olsen.

Jyderup: Skt. Hans festen holdes ved Sølyst og starter klokken 20.00. Der vil være musik og sang ved bl.a. Per Worm og Gry Harrit samt Jyderup Harmonikaklub. Bålet tændes kl. 21.00. Båltaler: Forstander Poul-Henrik Jensen, Jyderup Højskole, Sølyst.

Mørkøv: På Rævebjerg. Arrangementet starter klokken 21.00.

Ugerløse: På Idrætspladsen. Teltet åbner klokken 20.00 og bålet tændes klokken 21.30. Der kan købes øl, vand og kaffe på pladsen. Båltaler: pensioneret overlærer Niels Henrik Svendsen.

Vi modtager gerne oplysninger, hvis der er arrangementer vi ikke har med i denne oversigt. Skriv til tip@holbaekonline.dk