24. september 2023

Arkiv foto: Rolf Larsen.

Arkiv foto: Rolf Larsen.
En 35-årig mandlig bilist fra Holbæk var lørdag formiddag involveret i et færdselsuheld i Odsherred.

Uheldet skete ved 10.30-tiden i krydset Gl. Nykøbingvej – Tinghulevej, da en 75-årig mand fra Højby kørte i personbil ad Tinghulevej. Her blev han påkørt af en personbil ført af den 35-årig mand fra Holbæk, der kørte ad Gl. Nykøbingvej og kørte frem for ubetinget vigepligt ad Tinghulevej.

I den 35-åriges personbil befandt sig desuden en 40-årig kvinde og to børn.

Den 75-årige blev behandlet for lettere skader på stedet og den 40-årige kvinde blev kørt til behandling på skadestuen. Hverken den 35-årige fører eller de to børn kom til skade, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Der skete stor materiel skade ved uheldet.