Universitet udbyder HD-uddannelse i Holbæk

Denne artikel er publiceret den 8. maj 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Holbæk Erhvervsforum har etableret et tæt samarbejde med Syddansk Universitet der betyder, at interesserede erhvervsfolk fra september måned i år kan læse HD i Holbæk Kommune.

HD dækker over to erhvervsøkonomiske diplomuddannelser – en grunduddannelse og en specialiseret overbygning – som hver især gennemføres som deltidsstudie over to år.

Uddannelserne giver således erhvervsfolk mulighed for at tilegne sig grundlæggende viden om blandt andet samfundsøkonomi og erhvervsjura – og efterfølgende specialisere sig udi eksempelvis marketing management og finansiel rådgivning.

Forudsætningen for vækst
Kenny Jensby – der er erhvervsdirektør i Holbæk Erhvervsforum – glæder sig over det nye tiltag:

– Skal vores lokale virksomheder udvikle sig i takt med tiden og være konkurrencedygtige, er detafgørende, at medarbejderne er i stand til at omsætte den nyeste viden til praksis. Med andre ord er uddannelse en forudsætning for innovation og vækst. Derfor er jeg rigtigt godt tilfreds med, at vifremover – i kraft af vores konstruktive samarbejde med Syddansk Universitet – kan tilbyde HD-uddannelsen her i Holbæk. Og forhåbentligt vil rigtigt mange virksomheder tage imod tilbuddet.

Erhvervsdirektøren fortæller i forlængelse heraf, at tilmeldingen til HD-uddannelserne i Holbæk nu er åben på Holbæk Erhvervsforums hjemmeside heforum.dk.

Parate til videreudvikling
Også fra Syddansk Universitets side tror man på, at samarbejdet vil bære frugt:

– Det er vores opfattelse, at Holbæk er et sted, hvor virksomhedernes parathed til at videreudvikle deres erhverv generelt er stor. En opfattelse, som blot er blevet bekræftet i vores gode dialog og samarbejde med Holbæk Erhvervsforum. Derfor er vi også sikre på, at der i Holbæk Kommune er et marked i forhold til at udbyde HD-uddannelserne, fastslår studieleder ved Syddansk Universitet Lars Meldgaard.

Han understreger til slut, at også folk udenfor kommunegrænsen i Holbæk er mere end velkomne til
at søge ind på uddannelserne.

Leave a Reply