Færdselskontrol var del af større aktion

Denne artikel er publiceret den 4. maj 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Vi skrev i aftes, at politiet var igang med en færdselsrazzia i Holbæk by. Razzian var en del af en større kontrolaktion som også SKAT var en del af.

Færdselsafdelingen i Midt- og Vestsjællands politikreds gennemførte i går sammen med de øvrige færdselsafdelinger på Sjælland og Skat, en stor færdselskontrol med Spiritus som hovedtema.

Selve kontrollen foregik i den vestlige og nordlige del af politikredsen i tidsrummet fra klokken 15.00 til ca. 22.00.

60 betjente fra færdseslpolitiet og flere medarbejdere fra SKAT deltog i kontrollen, som var fordelt på 10 kontrolsteder. Hver kontrol havde en varighed af ca. 2 timer hvorefter der blev flyttet kontrolsted.

Fangede 20 spritbilister
Det samlede resultat for gårsdagens aktion blev stort. Der blev kontrolleret 1250 køretøjer. 20 personer blev sigtet for at køre spirituskørsel, 15 blev sigtet for at have ført bil uden at have erhvervet kørekort, 4 blev sigtet for at have føre bil selvom de var frakendt kørekortet. Der blev endvidere skrevet 226 rapporter vedr. andre overtrædelser af færdselsloven, som f.eks. manglende brug af sikkerhedssele, benyttelse af håndholdt mobiltelefon, konstruktive ændrede knallerter m.v.

Læs også: Færdselsrazzia i Holbæk torsdag aften

Leave a Reply