To anholdt efter biljagt ved Jyderup

Denne artikel er publiceret den 18. april 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Arkiv foto: Rolf Larsen.


Biljagt endte i færdselsuheld.

Tirsdag morgen bemærkede en politibetjent en hvid bil, som kom kørende på skovvejen ved Jyderup. Betjenten genkedte bilens fører, som i forvejen var frakendt førerretten.

Da politiet ville standse bilen, forsøgte bilisten at stikke af fra politiet ved at køre via Holbækvej i Jyderup tilbage til Skovvejen.

Flugten lykkedes dog ikke, for af ukendte årsager forulykkede bilen, og da politiet nåede frem, kunne de anholde føreren, en 28-årig mand fra Holbæk. Også passageren – en 36-årig mand fra Slagelse – blev anholdt.

Den 28-årige var kommet til til skade og blev kørt til behandling på skadestuen i Holbæk. Her fik føreren også udtaget en blodprøve på grund af mistanke om spirituskørsel.

Passageren blev anholdt, fordi han var eftersøgt af politiet i Sydsjælland i forbindelse med en voldssag.

Politihunde afsøgte ruten, hvor bilen havde kørt, og fandt forskellige effekter var kastet ud af de anholdtes bil under biljagten og tingene skal nu undersøges nærmere af politiet.

Føreren blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden, spirituskørsel og for at have forvoldt fare for andres liv under biljagten. Efter afhøringen og behandlingen på skadestuen blev han løsladt af politiet.

Leave a Reply