Der var engang en postkasse

Ach du lieber Augustin, alles ist weg, weg. Foto: Jesper von Staffeldt


Det kongelige danske postvæsen skal rationalisere og spare og det kan Orøborgerne nu mærke.

Danskerne sender ikke så mange breve mere. Derfor piller postvæsenet i disse dage postkasser ned som ikke bliver brugt så meget, og det gælder bl.a. postkassen på Holbækfærgen.

Det kan godt være, det vil være til gene for de Orøborgere, som gerne vil sende et brev om søndagen med ankomst hos modtageren næste dag. Men her på det sidste har der kun været omkring 5 breve om dagen i denne postkasse. Så især Orøborgere skal måske huske, at man skal bruge en ting for at bevare den. Postkassen sad jo fast på en færge!

En kommentar

  • Hanne Duelund Larsen

    Når denne postkasse nu var til Orøborgeres mulighed for sene forsendelser samt i weekenden, så er det mest “grinagtige”, at Den Kongelige Post henviser til en postkasse på Kalundborgvej – men hvis så de 5 afsendere måske vil tage færgen over til Holbæk og poste deres brev på Kalundborgvej ??? – og så ville det jo pludselig være en win-win situation – altså for færgen.

Leave a Reply