Læreruddannelsen i Holbæk styrkes

Denne artikel er publiceret den 29. marts 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Læreruddannelsen i Holbæk bliver styrket. Arkiv foto: Holbaekonline.dk


University College Sjællands bestyrelse besluttede i går at implementere en ny organisation i UCSJ. Implementeringen af den nye organisation betyder, at læreruddannelsen i Holbæk styrkes.

Den nye organisering i University College Sjælland betyder, at der placeres en uddannelsesleder i Holbæk.

– Vi ønsker at understøtte fagligheden og sikre fremdrift på læreruddannelsen. Derfor har vi besluttet, at der skal være en uddannelsesleder på læreruddannelsen i Holbæk, og at uddannelsen ikke som hidtil skal have samme leder som læreruddannelsen i Roskilde. Vi vurderer, at nærheden betyder meget i forhold til at sikre høj faglighed og et godt studiemiljø, forklarer rektor Ulla Koch.

Foto: Rolf Larsen


Uddannelseslederen vil referere til uddannelseschefen for læreruddannelsen og skal varetage de daglige operationelle opgaver på læreruddannelsen i Holbæk.

Den nye organisering skal gøre UCSJ til en stærkere spiller i forhold til fortsat at sikre udbuddet af solide uddannelser i hele Region Sjælland.

– Det er vores mål, at styrke UCSJ som en handlekraftig organisation på alle niveauer og i alle dele af regionen. Med den nye organisation sætter vi fokus på høj faglighed på alle vores uddannelser og på at udnytte både kompetencer og økonomiske ressourcer mest effektivt, understreger bestyrelsesformand Hans Stige.

Stillingen som uddannelsesleder på læreruddannelsen i Holbæk forventes besat snarest.

Leave a Reply