Orø og Føtex

Denne artikel er publiceret den 24. marts 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Det var hverken Føtex eller Kvickly der trak i orøborgerne , i hvert fald ikke at dømme efter billedet fra en af passagerkabinerne på Holbækfærgen. Foto: Jesper von Staffeldt.


Føtex åbnede i dag og Kvickly i Slotsceneret dumpede prisen på benzin, men det er åbentbart ikke noget der ophidser orøborgene.

Det kan der være flere forklaringer på, både positive og nogle noget mere negative, men fakta var da Deres udsendte medarbejder sammen med sin bedre halvdel tog Orøfærgen med afgang 8.50 var vi i alt 6 passagerer og en bil.

Selvfølgelig kan der være flere orøborgere der er kørt udenom.

Hvis vi skal holde os til de posetive forklaringer så er det at øens befolkning bakker op om deres ganske udmærkede Brugs. Brugsuddeleren kunne oplyse overfor Deres udsendte medarbejder, at der havde været ganske mange kunder i butikken denne lørdag og der havde været så mange biler at parkeringspladsen var fyldt og man måtte bruge et græsareal ved siden af.

En anden forklaring kan være at Orøborgerne ikke har fået hverken den store tilbudsavis fra Kvickly, ej heller Føtex’ katalog.

Så det er ikke kun Holbæk kommune, der diskriminerer beboerne på Isefjordens Perle.

En kommentar

Leave a Reply