Morten Fleck på Bryghuset No. 5

Denne artikel er publiceret den 9. marts 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

I aften spiller Morten Fleck på Bryghuset No. 5 på Nygade i Holbæk.

Morten Fleck deltog som 20-årig i Dansk Melodi Grandprix i 2002 med sangen “Alle dage er en fredag”, som opnåede en 4. plads. Det var i øvrigt samme år som Malene Winther Mortensen vandt med sangen “Vis mig, hvem du er”.

Optagelsen fra Melodi Grand Prix i Cirkus bygningen kan ses på DR Bonanza (spol frem til 23. minut).

Morten Fleck, der spiller i forskellige konstallationer, kendes også med bl.a. sangen “Min Ikea Lænestol” og “En frem for to”.

Den snart 31-årige sanger og sangskriver – han har fødselsdag på tordag – spiller jævnligt på Bryghuset No. 5 – og altså også i aften kl. 23.00. Han spiller sjældent sine egne sange – men hvis man spørger pænt, vil han som regel gerne give en af sine egne.

Der er gratis adgang.

Leave a Reply