Tim Christensen and The Damn Crystals på Elværket

Lørdag den 28. januar indtager Tim Christensen and The Damn Crystals scenen på Elværket.

Tim Christensen er en af Danmarks mest efterspurgte på rockscenen og med albummet ’Tim Christens and the Damn Crystals’ og særligt forløberen ’Surprice Me’, har han sat et markant aftryk på den danske rockscene.

Sidst Musikklubben og Holbæk havde besøg af Tim Christensen på Elværket, var det til endnu en udsolgt koncert med den populære kunstner, og det er med glæde og stolthed, at vi igen er at finde på listen over spillesteder, der kan præsentere Tim Christensen for fuld musik.

The Damn Crystals består af Lars Skjærbæk (guitar); Søren Koch (bas); Christoffer Møller (keys) og Jesper Lind (trommer). De har alle sammen tidligere spillet med Tim Christensen i forskellige sammenhænge.

Det er classic rock med primale trommer, en tung bas og guitarer, der undervejs stikker af i flere forskellige retninger. Men som altid med Tims sange, hvad enten det er ballader, hård rock eller noget helt tredie, er der fokus på melodien. Det gælder også når Tim Christensen & The Damn Crystals forhåbentligt både overrasker og overvælder Elværket d. 28. januar.

Info:
Tim Christensen and The Damn Crystals
Dato: Lørdag d. 28. januar 2012 kl. 21.00 – dørene åbnes kl. 20.00
Sted: Musikklubben Elværket, Gasværksvej 9, Holbæk

Denne artikel er publiceret den 12. januar 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply