Borgmesteren: Der er bedre styr på økonomien – her er forklaringen – måske

Denne artikel er publiceret den 29. december 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Borgmester Søren Kjærsgaard udtaler til Nordvestnyt, at kommunen i 2011 har fået bedre styr på økonomien. Holbaekonline.dk giver her forklaringen.. Foto: Jesper von Staffeldt.


Holbæk kommunes borgmester Søren Kjærsgaard fortæller i en nytårsudtalelse i dagens udgave af Nordvestnyt, at kommunen i 2011 har fået bedre styr på økonomien p.g.a. bedre økonomistyring og kraftige besparelser på det kommunale budget.

Denne kugleramme er måske grunden til den bedre økonomistyring i Holbæk Kommune. Foto: Lene Andersen.


Det betød en overgang at Orø-Holbækfærgen var truet af så kraftige besparelser, at aftenafgangene var ved at ryge sig en tur. Ø-boerne slap med skrækken takket været en massiv indsats af nogle få ihærdige ildsjæle. Et par af disse besøgte borgmesterkontoret og truede Søren Kjærsgaard med at overnatte hos ham, hvis kommunen strøg aftenafgangene for færgen. Ved samme lejlighed fik borgmesteren overrakt en kugleramme, og mange på Isefjordens Perle, mener – med et skævt smil – at den har været med til at rette op på økonomien for Holbæk kommune.

Leave a Reply