Ualmindeligt stærkt program fra Musikklubben Elværket

Alphabeat er et af navnene i Musiklub Elværkets forårsprogram. PR Foto.

Frem til maj præsenterer Musikklubben hele 11 stærke koncerter på Elværket.

Kim Larsen koncerten er allerede udsolgt – men heldigvis er der masser af andre stærke navne på forårsprogrammet. Bl.a. Lukas Graham, Tim Christensen og The Damn Crystals, en intimkoncerter med Michael Falch, Rasmus Nøhr og Sebastian og popikonerne Alphabeat og Aura Dione.

– Nogle gange er det bare som om alt går op i højere harmonier, og sådan har det været med planlægningen af de koncerter vi kan præsentere det næste halve år, – siger Musikklubbens booker, Søren Modin og fortsætter:

– Der har godt nok været både hårde forhandlinger og en del flytten rundt på datoer undervejs, men slut-resultatet er jeg rigtig glad for.

– At Musikklubben er i stand til at præsentere et så stærkt program, er resultatet af flere års indsats. Tingene er i orden, omgivelserne er i top og energien fra publikum og de mange frivillige, bærer arrangementerne igennem med topkarakter. Det rygtes i branchen, og Elværket er et meget attraktivt spillested for rigtigt mange kunstnere, siger Søren Modin.

I foråret er flere af de etablerede navne ude med nyt materiale, og friske på en tur rundt i Danmark. Det gør det interessant at præsentere dem i Holbæk. Med forårets program inviteres til unikke musikalske oplevelser i Elværkets atmosfærefyldte rammer, og der er lidt for enhver smag. Talentulde stjernestormere, gavflabe, gamle drenge der vender tilbage til udgangspunktet og ikke mindst melodiøs pop i international klasse.

Efter et efterår med mange gode koncertoplevelser på Elværket præget af nye navne godt på vej, og ikke mindst succesen i den lokale talentkonkurrence SpotOn, kan vi tilfredse vende opmærksomheden mod foråret. Med en generel tendens om at spillesteder i hele Danmark er pressede på billetsalg og økonomi, kan vi kun være tilfredse med et resultat der løber rundt. Og så mangler vi stadig at afvikle den sidste koncert, 2. juledag. Den har med 350 billetter allerede solgt så godt, at det kun kan blive et plus for det samlede resultat.

– Det er svært kun at fremhæve et par navne – der er så mange at vælge imellem. Men skal jeg vælge et par af navnene nu, er det Aura, som vi først fik hjem i aller aller sidste øjeblik og Rasmus Nøhrs intimkoncert sammen med vennen og guitaristen Tobias Trier. Programmet var stort set klar til at gå i trykken, da det lykkedes at lande aftalen med Aura Dione – og så stod den på ekstra arbejde for grafikere og trykkeriet, for hun skulle altså med i programmet, siger Musikklubbens PR koordinator, Frands Wolff.

– Også Tim Christens tilbagevenden til rock-rødderne og Sebastians ditto til indfølende egenproduktioner, lover godt. Sjældent har vi set så mange anmelderroser. Det ligner en regulær stjerneregn – Sebastian i Gaffa og Information og Tim Christensen og The Damn Crystals for nyligt i BT, med bemærkningen ”et af danskrockens bedste album” og hele 6 stjerner, siger Frands Wolff.

Der er ikke bare sikre vindere på programmet, der er også blevet plads til nytænkning med ung soul-energi og svedig stemmeføring fra Lukas Graham, og Kim Munks altid udforskende og uperfekte The Broken Beats, der hælder mere over mod Indie-genren.

6 koncerter på 19 dage
Foråret bliver ekstra travlt for Musikklubbens frivillige, med afviklingen af hele 6 koncerter på bare 19 dage. Men det er både udfordrende og sjovt at være med til. Den stemning vi som frivillige er med til at omkring koncerterne, er en vigtig forudsætning for de helt særlige musikoplevelser, vi tilbyder både de udøvende kunstnere og publikum i Elværkets energiske rammer. Vi er ikke kæmpe store, men vi kan skabe en atmosfære af intimitet og glæde, der smitter af på alle involverede. Det er medvirkende til, at nogle kunstnere vælger at komme tilbage til Nordvestsjællands spillested No1 – og gerne igen og igen.

Programmet lander i postkassen hos Musikklubbens 3000 medlemmer i disse dage, og du kan møde nogle af de 250 frivillige når programmet uddeles på Torvet på Ahlgade søndag d. 11. december.

Du kan hente din print-selv version på Musikklubbens hjemmeside, www.musik-klubben.dk, hvor du også kan booke billetter, tilmelde dig nyhedsbrevet med konkurrencer og få tilsendt dit eget eksemplar af programmet.

Denne artikel er publiceret den 29. november 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply