Til julekræmmermarked på Orø

Intet kræmmermarked på Orø uden Annelise Bigum. Foto: Jesper von Staffeldt.

Det ville være en umage lettere opgave for Holbaekonline.dk at fortælle om de steder i kommunen hvor der ikke tændes juletræer eller er julekræmmermarkeder i denne weekend. Så let slipper vi ikke. Deres udsendte medarbejder på Orø var lørdag formiddag til julekræmmermarked i Orøhallen.

Som altid når der er kræmmermarked på Isefjordens Perle sås Annelise Bigum, Holbaekonline.dk’s medarbejder mødte sin genbo Trine Warren Juul, som prøvede at sælge en klapvogn, trods formaninger om der måske atter kunne blive brug for den. Ole Nielsen gjorde et kup og fik købt en gammel børneslæde til museet, Hanne Duelund sås foran en færge, som for én gangs skyld ikke var Orøfærgen..

I dag klokken kl.16 tændes juletræet foran Ø-kontoret og Hans Knudsen som synger julen ind, har skrifligt garanteret Deres udsendte medarbejder, at hvor han synger, der vil solen altid skinne, og det til trods for vejrudsigten står på storm eller orkan.

Den lille video herunder bør ses i 720 p opløsning og gerne i fuld skærm.

Denne artikel er publiceret den 27. november 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

  • Jannick Christensen

    Som skrevet på FaceBook, så skal der bare et stort tusind tak for en dejlig dag på Julemarkedet. Det var mega godt gået Annelise og Jørn, altid dejligt at se jer og jeres smil når man træder ind, man føler sig så velkommen… Det var super hyggeligt at møde mange af dem vi kender – det var bare mega godt. Glæder mig til næste år igen.

  • hanne

    Som altid en dejlig Jule/kræmmermarked dag, Annelise og jørn I kan bare det der – så igen tak for en utrolig hyggelig dag og vi ses til næste år ;o)

Leave a Reply