Blæser det Orø?

Omkring 60 Orø-boere trodsede elementerne for at se juletræet ved Ø-kontoret blive tændt. Foto: Jesper von Staffeldt.


I regn og blæst – skal træet tændes.

Mens folk stod og frøs og forsøgte at holde på hat og briller, lød det pludselig fra højtaleranlægget:

– Blæser det?

Ordene var musikeren Hans Knudsen, og grunden til hans muntre bemærkning var han selvfølgelig ikke stod ude i stormen, mens juletræet tændtes foran ø-kontoret på Orø, men var krøbet i læ i forgangen til ø-kontoret.

Trods storm, blæst og regn var alligevel omkring 60 ø-boere mødt op foran ø-kontoret. Gud ske lov var der varme æbleskiver og gløgg til de frysende.

Musikeren Hans Knudsen var krøbet i læ i Ø-kontorets midtergang - væk fra elementernes rasen. Foto: Jesper von Staffeldt.

Denne artikel er publiceret den 27. november 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

  • Jannick Christensen

    Som en af de serverende til arrangementet… kan jeg berette at der i alt er uddelt 118 bakker æbleskiver, og der er ingen der fået 2 gange… det giver lidt mere end 60 borgere 🙂 Det var bare mega godt! Det var super fedt at se alle børnene og så mange voksne trodse blæsten… heldigvis alle klædt ordentlig på – selv Julemanden og Nissemor – Så der var ikke mange der var uforberedt og frysende.
    Det blev delt godt ud med “Tak for et super arrangement”, kunne jeg høre, af dem der deltog, det er jo for fedt. Herfra er der i hvert fald et par ekstra hænder igen til næste år, hvis det kan gøres lige så sjovt, hyggeligt og fedt.

Leave a Reply