Fire unge dømt for våbenbesiddelse

Arkiv foto: Rolf Larsen

Fire unge blev fredag ved retten i Holbæk dømt i en sag om ulovlig våbenbesiddelse.

Den 2. maj i år ransagede politiet på 4 adresser i henholdsvis Holbæk g Faxe kommuner.

Ved ransagningen blev fundet 3 haglgeværer og 2 jagtrifler, alle ulovlige skydevåben, som 4 unge mænd fra lokalområderne kunne sættes i forbindelse med. De 4 mænd har siden været varetægtsfængslet. De er henholdsvis 20, 22, 23 og 23 år gamle.

Dommen fredag lød på henholdsvis 1 år og 9 måneders fængsel til den ene, 1 år og måneders fængsel til den 2. samt 1 år til de to sidste. De to første modtog dommen mens de to sidste udbød sig betænkningstid.

De 2 første sidder fortsat fængslet imens de to sidste begge blev løsladt til senere afsoning.

Denne artikel er publiceret den 21. november 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply