Diskotek Sinz åbner i aften

Denne artikel er publiceret den 18. november 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Nu sker det! - Diskotek Sinz åbner i aften. Foto: Rolf Larsen.

Så skulle det være sikkert – Diskotek Sinz åbner i aften.

Holbæk nye diskotek har ikke haft nogen nem start. Diskotek Sinz skulle have været åbnet fredag d. 4. november, men måtte i sidste øjeblik aflyse åbningsfesten, fordi man ikke havde fået bevilling fra Politiet.

Men nu er det hele på plads og dørene bliver slået op klokken 21.00 i aften. Der var annonceret gratis julebryg ved det oprindelige åbningsfest – og det holder folkene bag Sinz fast i. Derfor er der gratis julebryg til de første 200 gæster.

I forbindelse med åbnign er der gratis entré frem til klokken 00.00 og herefter koster det 30 kroner, at komme ind.

Leave a Reply