Julehjælp til trængte familier

Denne artikel er publiceret den 17. november 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Op mod 350 familier og enlige med børn, forventes i år at søge om kontant hjælp hos Julekomitéen til julen i år.

Ifølge formand i Julekomitéen, borgmester Søren Kjærsgård, er der tale helt almindelige mennesker, der simpelthen ingen ekstra penge har tila t glæde børnene med lidt ekstra i julen fordi de er ramt af en socialbegivenhed som f.eks. langvarig sygdom eller arbejdsløshed.

– I Holbæk har vi gennem mange år haft en flot tradition med at støtte disse betrængte familier med hjælp til jul. Julehjælpen kommer fortrinsvis fra organisationer, virksomheder og private, oplyser Søren Kjærsgaard.

Familierne skal selv ansøge om julehjælpen, seneste ansøgningsfrist fredag d. 25/11. Ansøgningsskema findes på kommunens hjemmeside på www.holbaek.dk.

Brug for hjælp til at hjælpe
Julekomitéen opfordrer enhver der har lyst og evne til at hjælpe, så der kan rejses flere penge til at hjælpe for. Bidrag kan indbetales til Julekomitéens kasserer: Gurli Jensen – konto 0520 452380, Sparekassen Sjælland, Holbæk. Mærket med juleindsamling og bidragsyders navn.

– Vi garanterer at beløbene går 100% til de betrængte børnefamilier, idet alle omkostninger bliver betalt af lokale sponsorer, oplyser Søren Kjærsgaard.

Leave a Reply