Sneen faldt.. og den lokale julebryg smager af mere

Mens de fleste andre slukkede tørsten med Tuborgs Julebryg - så prøvede Deres udsendte medarbejder Bryghuset No. 5's ditto. Foto: Rolf Larsen.

Mens de fleste andre fredag aften smagte på Tuborgs Julebryg, så prøvede Holbaekonline.dks udsendte medarbejder i stedet en lokal julebryg.

Festen var i top på Bryghuset No. 5 fredag aften. Masser af mennesker og med live musik fra trioen, der i dagens anledning kaldte sig “Nicklas og de andre nisser”.

Det var helt tydeligt, at folk var kommet for at more sig – og ikke mindst ære traditionen med, at smage på de første “Snebajere”.

Men nu var undertegnede jo mødt op på et bryghus, så skulle en vis herre stå i det, hvis jeg skulle drikke den julebryg, som kan købes alle steder i landet – og syd for grænsen til indkøbspris.

Næh, i stedet bad jeg om en No. 5 Julebryg og mens musikken spillede op til dans, smagte jeg på dråberne. Og øllen smagte rigtig nok af jul. Faktisk syntes undertegnede, at den smagte mere af jul, var mere fyldig og mere indbydende at se på i glasset, end den julebryg, som størstedelen af gæsterne smagte på.

Denne artikel er publiceret den 5. november 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply