Diskotek Sinz truer politiet med sag

Diskotek Sinz skulle have åbnet i går, men fik ikke bevillingen. Nu truer de politiet med en sag. Foto: Rolf Larsen.

Det nye diskotek Sinz skulle åbne fredag aften. Men sådan gik det ikke. Nu beskylder diskoteket politiet for at nægte dem bevilling på et forkert grundlag.

I de seneste uger har der været arbejdet hårdt på, at få indrettet lokalerne på hjørnet af Nygade og Jernbaneplads til åbningen. Det skulle have været i går, men dørene blev aldrig åbnet, for det nye diskotek fik ikke en bevilling fra politiet.

Ifølge Sinz ville politiet ikke give bevilling, fordi lokalplanen ikke giver tilladelse til at lave diskotek i lokalerne.

Det er folkene bag Sinz ikke enig i. Her mener man, at man både har fået lov af kommunen til at lave diskotek og, at lokalplanen også giver lov til det. Ifølge Sinz tilbageholder politiet derfor bevillingen på “tydelige falske begrundelser”, som de skriver på et opslag i vinduet på diskoteket.

Truer politiet med en sag
På opslaget skriver de også: “Det politiet gør, strider imod loven, og derfor vil der blive lavet en sag ud af dette”.

Hos Sinz er man sikre på, at man åbner i nær fremtid.

“Diskoteket kommer til at åbne, men det bliver ikke i aften. Lokalerne er klar og der er top lækkert, så håber inderligt snart politiet bliver sat på plads, så Holbæk kan få sit nye sted”, står der på opslaget i diskotekets vinduer.

Denne artikel er publiceret den 5. november 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply