Sneen daler…

Kl. er 20.59 i Orø forsamlingshus. Goddag til den nye Snebajer fra Tuborg.Som man vil bemærke, så er kvinderne også trængt ind på et omrråde som traditionelt har tilhørt mændene : nemlig øl . Første kunde var som ses på billedet en repræsentant for det stærke køn. Foto: Jesper von Staffeldt.


I dette øjeblik medeles det… nej ikke at Danmark er blevet befriet, men at danskerne kl.20.59 blev befriet for tørst efter den måske længe ventede snebajer fra Tuborg.

Et fantastisk reklamestunt fra Tuborg. – Hvordan den så smager? Her må Deres udsendte medarbejder på Orø krybe til korset og sige, at det er ikke den øl der står øverst på ønskelisten, når det gælder juleøl.

Men det er festlig når klokken slår 20.59, som her i Orø forsamlingshus.

Vi vil senere her på Holbaekonline.dk lave en test af et lille udvalg af julens bryg både på fad og i flaske.

Denne artikel er publiceret den 4. november 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply