På Orø ved eleverne noget om skrald

Der blev samlet skrald ind på Orø. Billedet er fra 6. klasses avis 'Electrolux'.

Det blev til to top placeringer til Orø Skole i Miljøministeriets konkurrence “Ren Uge”.

Konkurrencen er en del af et undervisningsforløb, som handler om affald og miljø. Som en del af forløbet blev der samlet affald ind på Orø og eleverne lavede aviser, som deltog i Miljøministeriets konkurrence.

Skolens 6. klasse vandt 1. præmien blandt skolerne i Region Sjælland og 5. klasse vandt 2. præmien. Den samlede præmiesum for de to placeringer er på 5.000 kroner, så eleverner jublede over placeringerne.

Det er tredje år i træk, at skolen får flotte placeringer i konkurrencen.

Du kan læse de to klassers bidrag her:

6. klasses avis: Electrolux

5. klasses avis: Food Fools

Leave a Reply