Her falder sneen i aften

i aften "falder sneen".

“Sneen falder” – sådan hedder det populært, når bryggeriernes julebryg – og især Tuborgs – sendes på markedet.

Og nu er det blevet den tid igen. I aften klokken 20.59 knappes de første flasker op, så de tørstige, kan få lov at smage på julen.

Holbaekonline.dk’s “gå-i-byen-service” har kigget nærmere på, hvor man kan smage på varerne, og på hvad der ellers sker i den forbindelse.

Bryghuset No. 5 – Her er der levende musik med Lamhauge. Det plejer at være supergodt – og mon ikke der kommer lidt juletoner også?

Carl’s hjørne er stedet i Tølløse, hvis man vil være med når sneen falder. Carl’s Hjørne gi’r den den første snebajer, kl. 20.59.

Cleopatra – diskoteket i Vestergade byder på livemusik med trioen Runge, Moe og Simonsen, der spiller rock og pop fra 80`erne og frem til idag.

Club Harlekin starter med billige fadøl fra kl. 20.00 – 20.59. Så frigives julebryggen. Harlekin giver frem til kl. 21.30. Kl. 21.00 står den på julestrip.

Dilligencen – også hos Dilligencen på Jernbaneplads er man klar til at servere julebryg kl. 20.59.

Landgreve – Hyggeligt sted, med en stemning som passer perfekt til julebryg.

Orø Kro – her byder man på gratis julebryg til de første 100 gæster, når julebryggen frigives kl. 20.59.

Sinz – Holbæks nye diskotek åbner i aften – læs mere her – og det sker bl.a. med gratis julebryg til alle.

Underhuset – Hos Underhuset giver de den første sneøl til alle, som er mødt frem kl. 20.59 og så lover de fest resten af aften og natten. Klokken 21.15 springer Jonas på scenen som gøglernisse og kl. 23.00 spiller One Size op til dans, fest og løjer.

Denne artikel er publiceret den 4. november 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply