Der blev spillet og sunget på Orø Kro

Børn fra Orø Skole sang torsdag aften på Orø Kro. Foto: Hans Knudsen.

Orø Kro var et af de steder, hvor man i går fejrede Spil Dansk-dagen.

På kroen var der et leben af mennesker fra 3 – 90 år, som alle var kommet for at høre den nye Orø-hymne af Arne Katholm og Susanne Bram. Det var Orø Skoles sangkor, der fremførte sangen og det trak fulde huse.

Aftenen startede med fællessang og underholdning af Susanne Bram og en basist, krydret med sang og fortællinger af Arne Kathom.

De mindste børn havde fået lov til at være længe oppe, og var blevet lidt trætte, da arrangementet sluttede ved 20.30-tiden. Da havde de også løbet rundt på kroens store gulv og leget. De voksne kunne så sidde og mindes deres egen barndom med juletræsfester og hvordan de selv havde løbet over gulvene, for så at glide på sokkerne, til der ikke var mere strømpe tilbage.

2 kommentarer

  • Jannick Christensen

    Det var så godt. at høre sangkoret fremføre deres sang. Jeg kalder det deres sang, fordi det bare var så fantastisk godt at det netop var de unge der fremførte den, og ikke voksne, det gav noget andet end hvad jeg vil kunne føle havde det været fremført af en voksen. Stort tillyke til dem, med det, og samme for sangskriverne.
    Smukt var det, og kan med rette kaldes Orø-hymnen – vores (Orø) nye kendesang?

  • Oliver Petersen

    Jeg har altid været glad for Orø Skole, og jeg savner Orø skole. Men det gør ikke om på at jeg er Orø skole barn. Jeg er fra Absalonskolen! 🙂

Leave a Reply