16. april 2024

Søndag i efterårsferien spiller den populære musiker Mek Pek koncert i Holbæk. Børnenes yndling får hjælp af de dygtige børn og unge i Holbæk Garden, og sammen vil de få salen til at rocke med på hits som Pigen & Trompeten, Josephine Baker og ikke mindst Åh Abe.

– Vi er rigtig stolte af, at en dygtig entertainer som Mek Pek vil optræde sammen med garden. Det er virkelig et skuldeklap. Garderne glæder sig meget til koncerten, og deres engagement og spilleglæde skal nok nå helt ud til bagerste række, lover gardens formand Susanne Andersen.

Blandt holbækkerne er garden nok mest kendt for deres march og underholdende tattoo-show, men de vil med Mek Pek-koncerten vise andre sider af sig selv. Her gælder det nemlig børneunderholdning og musikalske tosserier af høj kvalitet, og har man én gang oplevet Mek Pek i aktion, er man ikke i tvivl om, at han nok skal hjælpe garderne med at sætte gang i publikum.

Børnene skal helst forstyrre
Der er vist ingen tvivl om, at det bliver svært at få det små til at forholde sig roligt, de knap to timer koncerten varer. Men det er netop meningen, fortæller gardens formand:

– I Holbæk Garden ved vi, hvor megen glæde børn og unge kan få ved musik. Det oplever vi jo hver gang, vi øver eller optræder. Den glæde vil vi gerne dele ud af, og vi håber, at både store og små publikummer er klar på at skabe en festlig eftermiddag ved både at danse, klappe og synge med. Mek Pek og garderne vil i hvert fald gøre hvad de for at få folk op af stolene.

I pausen sælger garden kaffe, the, sodavand, slik m.v.

Info:
Koncert med Mek Pek og Holbæk Garden
Dato: Søndag den 23. oktober kl. 14.00-16.00
Sted: Salen, Holbæk Private Realskole, Absalonsvej 25, Holbæk.
Billetter til 50 kr. kan købes hos Spar Nord Bank (kan reserveres på telefon 59 45 42 08) eller ved indgangen fra kl. 13.30.

1 thought on “Mek Pek laver sjov med Holbæk Garden

  1. Områdets aktive Netavis : Holbaekonline.dk vil være til stede, og efter koncerten , bringe en lille videoreportage herfra , herunder et interview med Mek Pek

Comments are closed.