Fire spritbilister fanget i weekenden

Denne artikel er publiceret den 10. oktober 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Politi.dk


Politiet fangede fire spritibilister i løbet af weekenden.

Fredag aften kort før klokken 20.30 anholdt politiet en 66-årig kvinde fra Holbæk, som kørte i bil på Ringstedvej. Det viste sig, at kvinden var påvirket af spiritus, så hun blev anholdt og sigtet i sagen. Hun blev afhørt og måtte aflevere en blodprøve inden hun blev løsladt igen.

Kort før klokken to natten til løradag blev en 19-årig mand fra Store Merløse anholdt og sigtet for spirituskørsel. Den unge mand kom kørende i bil på Valdemar Sejrsvej, da han blev standset af politiet. Han blev taget med, så han kunne aflevere en blodprøve.

Klokken 04.45 lørdag morgen anholdt politiet en 20-årig mand fra Regstrup, der sigtes for spirituskørsel i sin bil. Den 20-årige holdt på p-pladsen ved Lindevej, da politiet fik kontakt med ham. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Søndag morgen klokken 05.15 snuppede politiet en 21-årig kvinde, der er blev sigtet for spirituskørsel på Jernbanevej i Holbæk. Hun måtte, ligesom de andre, aflevere en blodprøve, før hun blev løsladt.

Leave a Reply