Xander – helt klar til tour

I denne uge starter Xander sin “Over Skyer Under Vand” tur rundt i Danmark, og sidst i oktober når han endeligt frem til Holbæk. En udsolgt Vega koncert i foråret, har bare givet Xander endnu mere lyst til at tage på landevejen. Det er rigtigt mange unge – specielt piger – utroligt glade for, ifølge opslag på Xanders Facebook væg.
Xander siger selv: “Det er vigtigt for mig at folk får en visuel oplevelse, når de er kommet for at se mig. Ellers kunne de jo lige så godt være blevet derhjemme og sat CD’en på. Folk skal helst rives rundt i manegen, op over skyerne og ned under vandet – både musikalsk og visuelt! Jeg glæder mig helt sindssygt!”

Og der er noget at se frem til, med det setup Xander lover. En ung stjernekomet, DJ, VJ og noget af danmarks bedste lyd-setup, kan vi se frem til at få én på opleveren – og noget til både øret og øjet.

Christopher – support for Xander
Han er bare 19 år, har allerede oplevet at have et mega-hit på iTunes med singlen “Against the Odds”, og er booket af MTV som Fresh-artist og skal stå på scenen til deres MTV European Music Awards 2011.

Christophers første single “Against the Odds” handler om at vende det negative til noget positivt og at turde kaste sig ud i nye eventyr. Og det gør han så, som opvarmning til Xander på Elværket i Holbæk lørdag den 29. oktober. Det er straight-up popmusik, når det er allerbedst!

Historien: En 18-årig Ama’rkaner imponerer et par venner og bliver rådet til at besøge de danske pladeskaber med sin guitar. Han øver og øver sig i at spille guitar med internettet som lærer, synger alle sine yndlingssange med Jason Mraz og John Mayer og da han føler sig klar, tager han en tur rundt for at finde ud af, om han virkelig har talent. Og det er en succes! For man skal være lavet af noget særligt hårdt materiale, hvis man ikke bliver berørt af den unge mands intense stemme sat sammen med hans naturlighed og charme. Naboens smukke søn med begge ben plantet solidt i jorden!

Denne artikel er publiceret den 9. oktober 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply