Verdensbilleder i bevælgelse – Gratis koncert på Musikhus Elværket

Ungdomsområdet, Kultur & Fritid, Musikhus Elværket og Center for Kultur og Udvikling gennemfører i samarbejde torsdag og fredag i denne uge Projektet VERDENSBILLEDER I BEVÆGELSE for unge i Holbæk Kommune.

Projektet omfatter ca. 250 aktive unge fra kommunen, og herudover vil de deltagende skolers elever kunne opleve lokalkoncerter som publikum.

Samtidig arrangeres der kunstneriske happenings for borgerne i 3 tog (efter aftale med DSB og Regionstog) samt i Holbæk by. Togene afgår fra Mørkøv, Gislinge og Tølløse mod Holbæk i tidsrummet kl. 13.00 – 15.00 torsdag den.

Dagen igennem er der workshops for de lokale skoler på Værftet ved Havnen.

Det hele afsluttes med en professionel koncert i Musikhuset Elværket fredag kl. 17.00 – 19.00 med det danske afrobeatorkester Who Are You People og zimbaweanske rap/spoken word-aktivisterne Outspoken og Comrade Fatso som hovednavne.
Gæstesolister ved koncerten med det 18 mand store orkester er rappere/breakere fra Uganda, HipHop Life Uganda, og slam poeter fra Ghana, Kenya og Zimbabwe.

Koncerten er GRATIS – og alle er velkomne, oplyser arrangørerne.

Denne artikel er publiceret den 4. oktober 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply