Læserbrev: Frivillig for en nat

Byrådsmedlem Pernille Kruse opfordrer til, at man melder sig som Natteravn. Foto: Natteravnene.

Holbaekonline.dk har modtaget nedestående læserbrev fra byrådsmedlem Pernille Kruse om Natteravnenes frivillige arbejde.

Frelsens Hær har stillet deres lokale til rådighed for Natteravnene. Det er der ingen tvivl om er en rigtig god ide og ikke mindst til stor hjælp for en frivillig organisation. Et samarbejde på tværs mellem de frivillige om f.eks. lokaledeling er et rigtigt fint initiativ.

At opleve livet på gaden en nat i Holbæk giver et godt indtryk af de unge mennesker, der fester og har det dejligt sammen. En god stemning med musik sang og sjov er det man møder flest gange i bybilledet. Et godt skud vil nok være, at 99% af vores unge mennesker sagtens kan have en sjov og glad nat i byen uden ballade.

Natteravnene får sig en del motion på en vagt. Der er besøg både i Strandparken, ved Stark Hallerne, på Shell tanken, ved Mc Donalds, i parker og ikke mindst ved diskotekerne. Jo, det giver en god gå tur og ømme fødder, men det giver ikke mindst en rigtig dejlig oplevelse af det at være frivillig.
En stor tak til Jan og Tina som gav sig tid til at fortælle og tog mig med på en vagt i ”Holbæk by Night” en super god oplevelse. Det kan varmt anbefales til forældre at deltage.

Natteravnene mangler hele tiden nye frivillige, der vil være med til at gøre byen tryg for vores unge. Meld dig som frivillig til Natteravnene og få nogle gode oplevelser.

Pernille Kruse
Holbæk Byråd (V)

Denne artikel er publiceret den 25. september 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply