Trafikrazzia i Mørkøv

Denne artikel er publiceret den 22. september 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Arkiv foto: Rolf Larsen.

Spritbilister og folk uden ret til at køre bil, gik i nettet, da politiet kontrollerede trafikken i Mørkøv i går.

Blandt overtræderne var en 24-årig mand fra Holbæk, som blev standset på Vandvækrsvej. Det viste sig, at han kørte bil, selvom han var frakendt retten til at gøre det. Den 24-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Kort efter standsede færdselsafdelingen en bil på Vandværksvej, hvor den 32-årige fører ikke havde kørekort. Han blev også sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Det samme gjorde ejeren af bilen, en 65-årig mand fra Kalundborg, der havde overladt føringen af sin bil til den 32-årige, uden at have sikret sig at den 32-årige havde kørekort.

En 32-årig mand fra Kalundborg, blev sigtet for spirituskørsel, efter også han blev standset på Vandværksvej. Den 32-årige fik udtaget en blodprøve og løsladt efter afhøring.

Undervejs til udtagelse af blodprøve kaldte han politifolkene for forskellige ting, som de ikke ville finde sig i at blive kaldt. Derfor blev han også sigtet for fornærmelig tiltale mod politiet.

Lidt senere på aftenen, standsede politiet en 54-årig mand fra Vrå, da han kom kørende ad Nykøbingvej. Den 54-årige var påvirket af spiritus og fik derfor også udtaget en blodprøve.

Leave a Reply