Roligt valg på Absalonskolen

Valghandlingen er forløbet roligt på Absalonskolen. Det fortæller formanden for valgstyrene på Absalonskolen Carsten Andersen til Holbaekonline.dk

– Det er gået stille og roligt. Alt er forløbet glat, fortæller Carsten Andersen, da Holbaekonline.dk ved 18-tiden lagde vejen forbi det nye valgsted.

– Jeg holdt en lille tale i morges, inden vi åbnede for valget og her nævnte jeg bl.a. at det dejlige ved det danske demokrati er, at vi ikke skal ud og skifte vejskilte i morgen, fordi en ny regering skifter vejenes navne ud, fortæller Carsten Andersen og fortsætter:

– Folk har været glade hele dagen. De har stået og hyggesnakket om valget og grinet. Der har været en rolig og positiv stemning.

Problemer for dårligt gående
Det eneste, som der har været lidt problematisk har været adgangen for dårligt gående:

– Vi har lært, at vi til næste gang skal have styr på adgangsvejen og så skal vi blive bedre til, at fortælle folk, at de kan få to valgtilforordnede ud til deres bil, og så afgive stemmen der.

– Det har været fint nok for rullestolsbrugere, der har sagtens kunne komme ind og stemme. Men de dårligt gående har det knebet lidt for, siger Carsten Andersen.

Denne artikel er publiceret den 15. september 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply