Velbesøgt viseaften på Orø Kro

Orø kro havde i fredags den første af sine viserangementer.

Arrangementet var velbesøgt, men selv om arrangementet var tilrettelagt efter færgetiden, så borgerne fra Holbæk kunne komme over, så man ikke se mange “holbækkere” blandt publikum. De har nok været til natteløb i stedet for.

Mig og Moffe kunne fører publikum langt omkring fra Krøller eller ej til Frøken Nitouche, det var endda muligt at finder ligheder mellem Nina og Frederik og så Orø! Nina og Fredrik debuterede i Frits Ruzikas cabaret og en af øens sangerinder nemlig Merete har også, dengang hun sang i gruppen Frank og Merete, optrådt i Frits Ruxikas cabaret.

Næste viserangement er d 6. oktober hvor gruppen 2 mand frem, vil underholde med emnet Melodier fra Filmstrimlen og præsentere en masse danske filmmelodier, også her med færgevenligt tid, så man i Holbæk får endnu en chance.

Denne artikel er publiceret den 5. september 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply