Politiet søger vidner i voldssag fra Engvang

Politiet efterforsker i øjeblikket en voldssag, som fandt sted i Engvang onsdag middag. I den forbindelse søger politiet vidner til en episode på Anders Larsens Vej ved Bjergrmarken, hvor to sorte/mørke biler påkørte hinanden.

– Skader på begge biler tyder på, at den ene bil har forsøgt at presse den anden af vejen i flere omgange, oplyser kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi Lene Schjødt Madsen

Påkørslen skete omkring kl. 12, ca. 10 minutter før en voldssag fra Engvang, hvor en 20-årig mand af pakistansk oprindelse blev overfalet med spark og slag.

Politi og ambulance blev kaldt ud til Engvang nr. 21, hvor den 20-årig lå bevidstløs efter overfaldet. Han blev i første omgang kørt til Holbæk Sygehus, men efterfølgende overført til Rigshospitalets Traumecenter med blødninger i hjenen efter slag og spark. Det 20-årige offer ligger fortsat i koma, oplyser politiet.

Politiets efterforskning i området førte til, at den 20-åriges bil blev fundet ”smidt” tæt på det gangsystem, der fører til gerningsstedet ved opgangen til nr. 21. Vidner havde set bilen komme kørende med høj fart til stedet, og set den 20-årige løbe væk fra bilen. Lige efter var der kommet en sort VW Golf med tre, formentlig somaliske unge mænd, der straks var løbet efter den forurettede og havde indhentet ham.

Kort tid efter kom alle tre retur til bilen og kørte væk fra stedet i ukendt retning. Forurettede blev efterfølgende fundet efterladt blødende fra hovedet.

Tre mænd varetægtsfængslet
På baggrund af vidneudsagn fra gerningsstedet fandt politiet senere onsdag frem til bilen i Holbæk kommune, og to personer – begge 22 år gamle og af somalisk oprindelse – blev anholdt.

I går formiddag anholdt politiet en 20-årig mand, også af somalisk oprindelse. Han blev anholdt i Statsfængslet i Jyderup, hvor han var i gang med afsoning. Han havde på gerningstidspunktet onsdag haft udgang til et tandlægebesøg i Holbæk by.

Alle tre anholdte blev sigtet for legemsangreb af særlig rå og brutal karakter efter straffelovens § 245, stk. 1.

Alle tre blev torsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Holbæk. De blev alle tre varetægtsfængslet i fire uger.

De to af dem erkender at have været til stede og have slået/sparket forurettede.

Midt- og Vestsjællands Politi hører gerne fra vidner og kan kontaktes på telefon 114.

Læs også: 22-årig overfaldet i Engvang

Denne artikel er publiceret den 2. september 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply