Slideshow: MC Træf på Orø

Den skaldede kok på Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.


Er der noget man i bogstaveligste forstand kan regne med, så er det, det danske vejr. Således også i weekenden d.26-28 august på Orø, hvor der skulle være et stort familievenligt MC-træf på Isefjordens Perle.

Det dårlige vejr satte en dæmper på antallet af gæster udefra, men til gengæld fejlede stemningen ikke noget blandt de deltagere som fandt hen til enten MC-Islands klubhus på Brøndevej eller på Orø kro.

Sidstnævnte sted kunne man bl.a. opleve de to tidligere sværvægtere Amin Jensen og ”Den skaldede kok” i fuld dressur. For de mere sarte sjæle skal vi for god ordens skyld oplyse, der også optrådte en yngre dame, der ret hurtigt ”mistede” sit tøj – faktisk alt – i meget hurtig rækkefølge, især til stor glæde for det mandlige publikum. Bør ses i HD-kvalitet.

Denne artikel er publiceret den 28. august 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

 • jesper von staffeldt

  For god ordens skyld : Musikken er IKKE den orginale, men du kan høre en lille smagsprøve på den og et interview med
  “Den skaldede kok” i en lille video, som vil blive bragt senere på “Holbaekonline.dk”
  Ole Brinckmann fra Orø Kro oplyser til Holbaekonline.dk man fremover vil have mere traditionelle baller om lørdagen
  med dansevenlig musik og bruge fredagene
  til den mere eksperimenterende musik

Leave a Reply