Nyt motionsløb for alle

Der er løb for alle på Orø.

Tre lokale kvinder har taget initiativ til et nyt motionsløb på Orø – et motionsløb med et lille tvist; nemlig at vise, at Orø er et spændende og dejligt sted.

Søndag d. 11. september kan løbere i alle aldre nyde Orø.

De tre kvinder bag løbet, Gry Ravn Rønne, Samantha Prier og Gogo Næsted har selv deltaget i flere motionsløb og da de fik idéen om et motionsløb på Orø, handlede de på det.

De håber på, at få så mange løbere som muligt til at komme til Orø – og måske vende tilbage som turister, eller bosættere.

Alle kan være med
Arrangørerne ønsker, at så mange som muligt kan deltage. Derfor er der arrangeret børneløb på 2 km. En rute på 5 km og en rute på 10 km. Stavgængere er også velkomne, og hvis børnene ikke selv kan, eller tør, løbe ruten alene, så kan forældrene gratis gå med på børneruten.

Stor lokal opbakning
Løbet har fået stor opbakning fra både lokale og udenøs sponsorer. Dagli’Brugsen sponserer frugt til løberne, og firmaet Kinetico sponserer vand.

De flotte gaver til vinderne og medaljer til børnene er også blevet sponsoreret.

Nykredit giver færgebilletten
Orø er jo en ø, så for at komme frem og tilbage til løbet, er det nødvendigt at tage en færge. Arrangørerne oplyser, at Nykredit i Holbæk har beredvilligt sponsoreret færgeoverfarten for gående på selve løbsdagen, og kommer man fra Hornsherred-siden, er der også rabat at opnå med Østre Færge.

Tilmelding og gebyrer
Løbet er arrangeret under Orø Boldklub og støttes af DGI Vestsjælland.

Prisen for deltagelse er beskeden: kun 32 kr. for børn og 47 kr. for voksne. Heraf er de 12 kr. et tidtagningsgebyr. Sidste frist for online tilmelding er den 6. september, men det er også muligt at tilmelde sig på selve dagen fra kl. 10:45, mod et ekstra gebyr på 20 kr.

Tilmedling kan ske på www.orøløbet.dk, hvor man også kan læse mere om ruterne.

Leave a Reply