Motorcykeltræf på Orø

Denne artikel er publiceret den 24. august 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

I år bliver der igen MC træf på Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.


Der er fornyelse på programmet når MC Island byder motorcykelentusiaster velkommen til træf på Orø i denne weekend.

I år vil træffet blive afholdt under nogle helt andre rammer end manplejer. Klubben har nemlig sat sig for at bruge hele øen som træfplads i samarbejde med flere andre på Øen.

Som deltager i træffet er der mulighed for at opleve øen på mange forskellige måder og arrangørerne håber på denne måde at få et bredt publikum hertil. Både hvis man er til fest og farver og hvis man ønsker noget mere fredeligt og bekvemt er der noget at finde ved dette træf.

Som de forrige træf er det stadig det hyggelige samvær der skal være omdrejningspunktet i dagene. Træf betyder jo at mødes, at udveksle historier, dele erfaringer og så har det sjov sammen.

MC Islands klubhus vil fungere som informationscenter, som natværtshus, som en af flere teltpladser og som et sted man kan droppe forbi i løbet af dagene.

Der er plads til ca 150 telte hos MC Island og der serveres morgenmad lørdag og søndag for 25 kroner. Der er også mulighed for at grille hos klubben, hvis man ikke i stedet vil spise “ude”. Så kan det gøres hos de forskellige madsteder, eller man kan gå i Brugsen og købe ind og så indtages et eller andet skønt sted på øen.

Lad motorcyklen stå og ta’ taxa’en
Arrangørerne har lavet en aftale med den lokale taxavognmand om at man kan komme hvor som helst på øen for 20 kr. pr person. Det er gjort for at sikre, at man altid kan komme hjem uden at risikere sin og andres sikkerhed hvis man ikke kan eller bør køre. Mens man tager taxaen, så kan man lade sin motorcykel stå ved klubhuset, hvor den vil være under opsyn, til man henter den igen.

Live musik flere steder på øen
Under træffet vil der være livemusik flere steder på Campingen, i Forsamlingshuset og i Orø Hallen.

Og for dem over 18, er der også mulighed for at se strip show.

Se også træffets hjemmeside på www.mcisland-oroetraef.dk.

Leave a Reply