Søren Pind i Holbæk

Denne artikel er publiceret den 18. august 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Søren Pind er en af regeringens mest markante ministre. Han vil i dag deltage i et debatmøde i Trykkerihallen ved Venstrebladet i Ahlgade 1C.

Borgmester Søren Kjærsgaard byder velkommen, og folketingskandidat Jan Wammen Dam leder mødet. Mødet kræver ingen tilmelding, og alle er velkomne så længe der er pladser.

Udviklings- og integrationsminister Søren Pind ser frem til dagens møde:

– Jeg glæder mig til debatten i Holbæk, for det er for sjældent, at man tager de store grundlæggende debatter om vores fællesskab og dets udfordringer. Hvad er det der binder os sammen og gør Danmark til et fantastisk land? Og hvordan skal Danmark reagere på, at verden omkring os ændrer sig i rasende fart? Man kommer vidt omkring, når man tager fat på den slags spørgsmål.

Hans partikollega, borgmester Søren Kjærsgaard glæder sig også:

– Vi er glade for at byde velkommen til Søren Pind, som gennem årene har været kendt for at sige sin mening, og det får han rig mulighed for på torsdag. Vi håber at nå omkring både de større debatter om sammenhængskraften her til lands, såvel som forventningerne til det kommende folketingsvalg.

Venstres folketingskandidat i Holbæk-kredsen Jan Wammen Dam, der skal lede mødet siger:

– Jeg er glad for, at Søren Pind kommer til Holbæk. Jeg har kendt Søren tilbage fra VU-tiden, og ser frem til et markant liberalt debatindlæg, og ikke mindst hans vurdering af hvor de største udfordringer ligger i dagens Danmark.

Leave a Reply