29. marts 2024

En færge kan bruges til mange ting : Som et modeshow arrangeret af Annie D's Modehjørne i Holbæk . Foto: Jesper von Staffeldt.

En færge kan bruges til mange ting : Som et modeshow arrangeret af Annie D's Modehjørne i Holbæk . Foto: Jesper von Staffeldt.

Passagerne på Orøfærgen skulle ikke nøjes med udsigten til fjorden, men kunne i aftes se på modetøj.

Som journalist på en mindre Netavis kan man man få mange forskellige opgaver, som man aldrig i sin vildelste fantasi kunne drømme om at komme ud for. Deres udsendte medarbejder på Orø bruger højst 5 minutter, når han hårdt tvunget af sin bedre halvdel, bliver opfordret til at gå ud og købe noget nyt tøj.
Derfor var det lidt af en opgave at blive sat til at dække et modeshow på Orøfærgen mandag d. 15 august.

Resultatet af disse anstengelser kan ses på de to nedenstående videoer, som bør ses i HD-kvalitet.

4 thoughts on “Web-TV og slideshow: Modeshow på Orøfærgen

  1. Det sjove begyndte da Holbaekonlines medarbejder forlod showet. Vi fik et godt grin og det er også godt for maveskindet.

  2. Kære Lene. Du kan da ikke forlange en forholdsvis normal mand bliver længere end højest nødvendig til et modeshow. Se blot hvordan den stakkels ” Færge-Bjarne”
    -trods visse vanskeligheder – forskrækket
    flygter bort fra 35 mode-lystne kvinder

  3. Tak til fotografen for at have foreviget disse skønne timer til eftertiden og tak til alle som kom og var med til at gøre denne aften på færgen til noget helt specielt.

Comments are closed.